ПЕЧАТ И ПРЕДПЕЧАТ / ДИЗАЙН / ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ / БРАНДИРАНЕ НА ВИТРИНИ И АВТОМОБИЛИ

ПЕЧАТ И ПРЕДПЕЧАТ / ДИЗАЙН / ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ / БРАНДИРАНЕ НА ВИТРИНИ И АВТОМОБИЛИ

Пълно рекламно обслужване: 0885 79 22 68; 0988 341 256
Понеделник-петък 10-18,00ч.
Събота - 10-14,00ч. - при уговорена среща

office@burjoazia.bg
skype: artstudiob

събота, 12 януари 2013 г.

Бързата работа – срам за рекламата...



Често се питам, как така, хора, които стартират бизнес, оставят рекламната част от този си бизнес за най-накрая, и същевременно искат да я направят почти без бюджет... ей така – ако може с парите за закуски нещо да се измисли. Дадох си сметка, че тези хора не вземат насериозно нито бизнеса си, нито себе си... а и не обичат да закусват...
Хубавата реклама, качествената реклама изисква време и сносен бюджет. И за да може да направите това нещо е нужно да си направите годишен план за бизнес дейностите Ви, да решите кои от тях са най-печеливши за Вас /респективно именно за тяхната реклама би следвало да инвестирате приоритетно време и средства/ и от раничко да се обърнете към рекламната агенция. Защото „Надписите за витрината ми трябват за днес, защото утре отварям магазина!” не звучи сериозно.  От вчера ли го правите този магазин, от вчера ли го решихте - днес го правите и утре отваряте?
Сами разбирате, че от днес за днес първо ще трябва да платите доста повече пари за експресна поръчка, второ – качеството няма да е добро. А идеята, замисъла.... съвсем остава на заден план. Същото е и с цената за рекламната услуга. Няма как да искате да получите качествена услуга за без пари. Качеството струва определена цена, но също така възвръщаемостта е по-висока.

Така, че – направете си годишен план за бизнес дейността, колкото и скромен да е бизнеса Ви. Така ще може да бюджетирате време и ресурси.
А за качествената реклама – не се колебайте да ни потърсите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар